reklaam

Hinnaalandusi erinevatel arendusprojektidel kokku: 457
Kogumaht: -802 858 643 EEK
-1 mld EEK tasemeni jäänud hinnalanguseid -197 141 357 EEK eest

Tuesday, May 27, 2008

386) Koger & Partnerid, -12,88%

386

Koger & Partnerid, -12,88%, Volta maja, Tööstuse tn 47a, Kalamaja, Tallinn, 29 Aprill 2008

Kogu hinnalangus: -6 925 000 EEK

Hinnakiri: http://www.koger.ee/volta/index.php?p=2

Volta maja nöol on jälle tegemist ühe hea kvaliteediga uusarendusega. Probleem pole väheses kvaliteedis vaid hinnas. Sihtgrupp kellele toode valmistatakse peaks suutma ka toodet tarbida. Praegune hinnatase on kvaliteeti arvestades kohat isegi üpris mõistlik. Mõningane korrektsioon tooks veelgi kiirema müügiaktiivsuse.

Info arenduse kodulehelt: "

Volta maja rekonstrueerimine on suurepäraseks jätkuks Koger & Partnerid vanade ja väärika ajalooga hoonete taastamise missioonil, mille esimese projektina valmis Fahle maja. Volta arendusprojekt ületab varasemat projekti nii kontseptsiooni kui ka mahu poolest. Sedapuhku ei taastata hoone ajaloolist välisfassaadi vaid antakse hoonele täiesti uus nägu- kaasaegne, lihtne ja visuaalselt nauditav. Volta maja sisemus saab olema moodne, funktsionaalne ning kvaliteetne. Volta majast saab hoone, mida teab iga linlane ning mille elanikud võivad tunda uhkust oma eluaseme üle.

Hoonel on head eeldused pälvida suur populaarsus mitte ainult tänu ajaloolisele taustale vaid ka praktilisuse seisukohast lähtudes. Hoone asub kasvava väärtusega ning täielikku muutumist üle elavas Kalamaja piirkonnas- Vanalinna vahetus läheduses. Kuna tegu on endise tööstuspiirkonnaga, siis on kvartalis hästi välja arenenud transpordisüsteem, mis tähendab head ühendust kesklinnaga, ummikute puudumist ja väikest ajakulu näiteks tööle või kesklinna shopingule jõudmisel. Ka jalgsi jõuab kesklinna kiiresti, ca 15 minutiga."

Ja paar illustreerivat pilti

1 comment:

Anonymous said...

115m2 3 milj kr eest? pole paha